CRINSS konferencija

CRINSS konferencija

objavljeno 6.7.2012.

Klaster kreativne industrije Vojvodine u saradnji sa kancelarijom Evropske preduzetničke mreže na Univerzitetu u Novom Sadu i drugim domaćim i međunarodnim partnerima organizuje međunarodnu konferenciju i poslovne susrete kreativnih industrija od 11-13 Jula 2012 u Master centru Novosadskog sajma.

Predavači su domaći i međunarodni gosti iz Mađarske, Rumunije, Italije, Danske, Hrvatske, Crne Gore i Engleske, koji će u svojim izlaganjima o kulturi kao industriji novog doba pokušati da odgovore na pitanja kao što su: na koji način kreativne industrije postaju faktor revitalizacije lokalne ekonomije, kako povećati konkurentnost kreativnih industrija upotrebom informacionih tehnologija, fenomen kreativne ideje u okruženju inovacija, realni potencijali pokretanja kreativnog mikro biznisa i drugo.

Ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju na CRINSS web portalu crinss.talkb2b.net / www.kreativniklaster.org.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži