Najavljujemo konferenciju

Najavljujemo konferenciju

objavljeno 15.3.2012.

Dana 19.3.2012. godine, sa početkom u 11 časova, održaće se konferencija pod nazivom „Kreiranje zajedničkih projekata i jačanje međuopštinske saradnje u pograničnim regijama Mađarske i Srbije“ koju organizuju Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Regionalna razvojna agencija Bačka, Regionalna razvojna agencija Srem i Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj Banat. Mesto održavanja konferencije je Dvorac Fantast nadomak Opštine Bečej (Bačkotopolski put b.b).

Konferencija se organizuje sa ciljem jačanja saradnje i uspostavljanja novih partnerstava, a u vezi sa pozivom za kandidovanje projekata u okviru IPA prekograničnog programa Mađarska – Srbija.

Molimo zainteresovane učesnike koji žele da prezentuju svoje projektne ideje, a radi lakšeg pronalaženja partnera za pomenuti program, da iste pripreme u formi Power Point Prezentacije i istu pošalju na adresu: sreckov.djakovic@vojvodinahouse.eu.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži