Aktuelni univerzitetski projekti i treninzi za razvoj veština na štandu Univerziteta u Novom Sadu

Aktuelni univerzitetski projekti i treninzi za razvoj veština na štandu Univerziteta u Novom Sadu

25.2.2014. Na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja „Putokazi“ (28. februar –  4. mart), u okviru tradicionalne Ulice Univerziteta, na štandu Univerziteta u Novom Sadu posetioci će moći da se upoznaju sa nekoliko aktuelnih univerzitetskih projekata, kao i sa aktivnostima   Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata i UNESKO katedre za studije preduzetništva.  

UNESKO katedra za studije preduzetništva predstaviće projekat „Danube Pie“, posvećen inoviranju proizvoda kroz primenu eko dizajna. Reč je o projektu finansiranom iz programa Evropske   komisije za podršku konkurentnosti i inovacijama – CIP, u okviru kojeg će za zainteresovane biti održan besplatan trening iz oblasti eko dizajn koncepta (subota 1. mart, od 12 do 13 časova).  

Ulaz za posetioce Sajma je besplatan i ove godine, a uporedo sa Sajmom obrazovanja, organizuju se i Salon knjiga i Art expo.

Više informacija o nastupu Univerziteta u Novom Sadu možete pogledati ovde>>

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži