Besplatni trening u organizaciji UNESCO katedre: "Kako da usavršim svoje komunikacione/prodajne /prezentacione sposobnosti?"

Besplatni trening u organizaciji UNESCO katedre: "Kako da usavršim svoje komunikacione/prodajne /prezentacione sposobnosti?"

objavljeno 26.8.2011.

UNESCO katedra za studije preduzetništva Univerziteta u Novom Sadu Vas poziva na besplatan dvodnevni trening pod nazivom "Kako da usavršim svoje komunikacione/prodajne/prezentacione sposobnosti?", koji će biti održan 5. i 6. septembra 2011. u periodu od 10 do 17 časova. Mesto održavanja je Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu (F blok, zbornica na 1. spratu).

Prijavljivanje za učešće na trening je obavezno, i obavlja se slanjem mejla na adresu unescochair@uns.ac.rs.Broj polaznika je ograničen.

Više informacija može se pronaći na sajtu UNESCO katedre na stranici http://www.unescochair.uns.ac.rs/sr/treninzi/trening4.html.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži