ERASMUS program za mlade preduzetnike

ERASMUS program za mlade preduzetnike

objavljeno 11.4.2012.

Otvoren je poziv ERASMUS namenjen mladim preduzetnicima da obogate svoje iskustvo i da se povežu sa iskusnim preduzetnicima. Mladi preduzetnici će provesti određeno vreme u kompanijama koje posluju na teritoriji Evropske unije ili u drugim državama, učesnicama Programa Kompettitivnosti i inovativnosti (Competitiveness and Innovation Programme). Glavni cilj programa je unapređenje preduzetništva, izlazak na strana tržištva i povećanje konkurentnosti start-up kompanija, kao i mikro i malih kompanija koje su tek osnovane u okviru EU ili u okviru CIP programa. Krajnji rok za prijavljivanje je 31. maja 2012.

Više informacija o programu možete pronaći na adresi http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/_getdocument.cfm?doc_id=7253, kao i na vebsajtu Programa mladih preduzetnika http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži