U FOKUSU PARTNERSTVA UNIVERZITETA I KOMPANIJA

U FOKUSU PARTNERSTVA UNIVERZITETA I KOMPANIJA

U FOKUSU PARTNERSTVA UNIVERZITETA I KOMPANIJA

objavljeno 19.4.2011.

Novi Sad, 14. april 2011. godine – U okviru trogodišnjeg međunarodnog projekta TEMPUS, pod skraćenim nazivom „HELP“, u četvrtak 14. aprila na Univerzitetu u Novom Sadu održana je konferencija pod nazivom „Partnerstvo između Univerziteta i kompanija u razvoju programa i treninga", u organizaciji univerzitetske UNESKO katedre za studije preduzetništva.

 

Na konferenciji, koja je organizovana dan pre zvaničnog obeležavanja Svetskog dana preduzetništva, predstavljena su četiri nova treninga, kreirana da studentima, poslovnim ljudima i svim zainteresovanima, ponude praktična znanja i veštine u oblasti preduzetništva i preduzetničkog ponašanja na tržištu.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži