Odbrana prvog rada na regionalnim master studijama na engleskom jeziku

Odbrana prvog rada na regionalnim master studijama na engleskom jeziku

Odbrana prvog rada na regionalnim master studijama na engleskom jeziku

objavljeno 29.6.2011.

U sredu, 29.06.2011., sa početkom u 10 časova, u svečanoj sali Rektorata Novosadskog univerziteta, održana je odbrana prvog rada na regionalnim master studijama na engleskom jeziku, u okviru UNESCO katedre za studije preduzetništva. Kandidatkinja Sanja Čabarkapa iz Podgorice branila je rad pod naslovom "The Process of starting a high-tech business enterprise with example from Western Balkans".

Komisiju na odbrani su činili: Prof. dr Miroslav Vesković, predsednik, Prof. dr Vojin Šenk, mentor i Doc dr Jelena Borocki, član. Kolika je važno preduzetništvo i inovativnost za Novosadski univerzitet, govori i činjenica da je predsednik komisije na odbrani bio Rektor Novosadskog univerziteta.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži