Održana konferencija: Žensko preduzetništvo – motor za stvaranje radnih mesta

Održana konferencija: Žensko preduzetništvo – motor za stvaranje radnih mesta

Održana konferencija: Žensko preduzetništvo – motor za stvaranje radnih mesta

U Privrednoj Komori Srbije u Beogradu, u sredu, 24.10. predstavljen je projekat "Žensko preduzetništvo - motor za stvaranje radnih mesta u Jugoistočnoj Evropi"

Razvijanje ženskog preduzetništva nije samo pitanje ravnopravnosti već i ekonomskog potencijala, rekao je predstavnik švedske vlade u PKS na nacionalnom predstavljanju projekta „Žensko preduzetništvo – motor za stvaranje radnih mesta u Jugoistočnoj Evropi“


Projekat „Žensko preduzetništvo – motor za stvaranje radnih mesta u JIE“ (Women Entrepreneurship – A job Creation Engine for SEE) sprovodi se od 2012. do 2015. godine uz finansijsku podršku Vlade Švedske u devet zemalja Jugoistočne Evrope, uključujući i Srbiju. Nosilac projekta je Savet za regionalnu saradnju, sa sedištem u Sarajevu, a realizatori projekta su Regionalni centar za jednakost polova i Regionalni centar za razvoj preduzetničkih kompetencija zemalja JIE iz Zagreba.

Opširnije >>

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži