Raspisan je konkurs u školskoj 2012/2013 za studije Preduzetništvo

Raspisan je konkurs u školskoj 2012/2013 za studije Preduzetništvo

objavljeno 8.6.2012.

Senat Univerziteta u Novom Sadu raspisuje Konkurs za upis studenata na interdisciplinarne master akademske studije "Preduzetništvo" u školskoj 2012/2013.
Prema tekstu konkursa prijavljivanje kandidata je od 13.09. do 12.10.2012., dok se visine školarina kao ni upisne kvote nisu menjale u odnosu na prethodnu školsku godinu.

Kompletan tekst konkursa možete pogledati ovde>>

Konkurs je raspisan u skladu sa Odlukom Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine o broju studenata za upis u prvu godinu master akademskih i doktorskih studija koji se finansiraju iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine na fakultetima u sastavu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2012/2013. godini, koja je doneta 23. maja 2012. godine. Pročitajte Odluku Vlade APV i Saglasnost Ministarstva prosvete i nauke.

Više informacija o studijama Preduzetništvo možete pronaći na stranici Studije .  

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži