Poziv na dvodnevni trening

Poziv na dvodnevni trening

26.2.2013. UNESCO katedra za studije preduzetništva Vas poziva na dvodnevni trening koji će se održati u petak, 1. marta i subotu, 2. marta u periodu od 10 do 17 sati. Mesto održavanja prvog treninga je Kabinet 319 u F bloku (FTN-a), dok će drugog dana trening biti organizovan u prostorijama Centra za razvoj karijere.

Teme koje će biti obrađene na treningu su: saradnja privrede i univerziteta, finansiranje kompanija, zaštita intelektualne svojine, osnove transfera tehnologija, osnivanje spin-off kompanija i dr.

Jezik na kome ce biti održan trening je engleski, a održaće ga kolege sa Univerziteta u Segedinu i iz Madjarskog saveza za inovacije.

Trening je rezultat saradnje na IPA projektu Complexim, na kome su UNESCO katedra i Univerzitet u Novom Sadu partneri.

Više informacija možete pronaći ovde.
Prijave na trening se primaju putem mejla unescochair@uns.ac.rs.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži