Univerzitet na Sajmu obrazovanja „Putokazi“

Univerzitet na Sajmu obrazovanja „Putokazi“

Univerzitet na Sajmu obrazovanja „Putokazi“

25.2.2013.

Na 9. međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“ na Novosadskom sajmu predstaviće se Univerzitet u Novom Sadu (UNS) i fakulteti u njegovom sastavu. Na ovaj način, posetioci Sajma imaće jedinstvenu priliku da na jednom mestu i u neposrednoj razgovoru sa nastavnicima, saradnicima i studentima fakulteta UNS-a saznaju o mogućnostima studiranja, studijskim programima i drugim aktivnostima naših fakulteta u ovoj i narednoj školskoj godini.

Na BINI u okviru Sajma predstaviće se u četvrtak, 28. februara UNESKO katedra za studije preduzetništva, od 12 do 13 časova.

Sajam se održava od 28. februara do 2. marta 2013. godine, a istovremeno sa još dve sajamske manifestacije – Salonom knjiga i Art Expo-om. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova.

Više informacija o nastupu Univerziteta u Novom Sadu možete pročitati ovde>>

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži