Poziv na IDEIRD 2011

Poziv na IDEIRD 2011

Pozivamo Vas da uzmete učešće na IDEIRD 2011, 4-toj Internacionalnoj konferenciji posvećenoj preduzetništvu, inovativnosti i regionalnom razvoju, koja će se održati od 5. do 7. maja 2011. u Ohridu, Makedonija.

IDEIRD 2011 se organizuje pod pokroviteljstvom Predsednika Republike Makedonije dr Đorđa Ivanova i pod patronatom Evropske Akademije Nauke i Umetnosti i Makedonske Akademije Nauke i Umetnosti.
Naziv konferencije je „Učenjem o preduzetništvu do inovacija i regionalnog razvoja“.
Cilj konferencije je da zajedno okupi donosioce odluka, eksperte za inovacije i stručnjake sa ciljem ostvarivanja diskusije i razmene informacija u vezi sa potencijalima promovisanja i inovacije preduzetništva za nacionalnu i regionalnu konkurentnost.
Poziv na konferenciju možete pronaći ovde
(http://www.iceird.org/2011/files/iceird2011.pdf).
Više informacija na sajtu www.iceird.org.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži