Radionica "Načini besplatnog usavršavanja preduzetnika u EU"

Radionica "Načini besplatnog usavršavanja preduzetnika u EU"

UNESCO katedra za studije preduzetništva Univerziteta u Novom Sadu Vas poziva na radionicu "Načini besplatnog usavršavanja preduzetnika u EU", koja će se održati u:

  • četvrtak, 20.11.2014. u prostorijama Opštine Srbobran i
  • petak, 21.11.2014. u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad. 


Aktivnost se realizuje u okviru manifestacije Globalna nedelja preduzetništva (17.-23.11.2014.). 

Radionica se u četvrtak, u periodu od 11 do 13h održava u prostorijama Opštine Srbobran, a zajednički je organizuju Razvojna agencija Bačka i UNESCO katedra Univerziteta u Novom Sadu. Gosti na predmetnoj prezentaciji su predstavnici EU info tačke iz Novog Sada koji će predstaviti rad svoje kancelarije. Kompletan poziv i način prijavljivanja na radionicu možete videti ovde>>.

Organizatori radionice, koja će se održati u petak, od 11 do 13 sati, u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad, su Regionalna privredna komora Novi Sad i UNESCO katedra Univerziteta u Novom Sadu. Više informacija, kao i način prijavljivanja na radionicu se nalazi ovde>>. 

Polaznici će saznati o mogućnostima profesionalnog višemesečnog besplatnog usavršavanja u inostranim preduzećima za mlade preduzetnike (do 3 godine postojanja preduzeća) i nezaposlene. Takodje, učesnici će dobiti odgovore na pitanja: Kako mogu da pronadjem adekvatnu kompaniju? Da li mogu da učestvujem u usavršavanju, s obzirom na moje godine i oblast kojom se bavim? Koje benefite da očekujem od tog boravka? Kada najranije mogu da počnem sa usavršavanjem?, a imaće priliku da čuju i iskustva naših preduzetnika, koji već borave u nekoj od kompanija u EU. Takodje, biće predstavljene mogućnosti višemesečnog ugošćavanja mladih preduzetnika iz Evrope o trošku Evropske komisije. 

Erasmus za mlade preduzetnike je program prekogranične razmene koji pruža priliku novim ili preduzetnicima sa preduzetničkim duhom da uče od iskusnijih preduzetnika koji vode male biznise u drugim državama učesnicama Programa. Bez obzira da li ste nov ili iskusniji preduzetnik, Program nudi snažnu dodatnu vrednost za vaše poslovanje: moguće beneficije koje uključuju razmenu znanja i iskustva, mogućnosti umrežavanja sa partnerima širom Evrope, nove komercijalne odnose ili inostrana tržišta. 

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži