SEA - Nagrada za održivi preduzetnički projekat

SEA - Nagrada za održivi preduzetnički projekat

SEA - Nagrada za održivi preduzetnički projekat

SEA - Nagrada za održivi preduzetnički projekat je evropska inicijativa namenja poduhvatima/inicijativama/projektima koji rešavaju socijalne probleme kroz inovativne profitabilne poslovne ideje. Projekti i inicijative bilo koje kompanije, nezavisno od veličine, industrije ili zemlje, mogu biti prijavljeni u nekoj od sledećih kategorija: Integracija i društvo, Zaštita životne sredine i energija, Znanje i obrazovanje, Mobilnost i tehnološke inovacije, Razvoj i usluge, Životni stil i kultura, Urbanizam i regionalni razvoj, Zdravlje i medicina.

Najbolji projekat će žiri oceniti nagradom od 10.000Eur. Najbolje prijavljene inovacije u svakoj kategoriji, zajedno sa najboljom inovacijom, će biti predstavljeno na gala svečanosti SEA takmičenja, biće prezentovane medijima. Uz saglasnost aplikanata, organizatori će podržati projekte u potrazi za investitorima.
 
Rok za prijavu je 31. avgust 2015. preko sajta http://www.se-award.org/en.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži