Uspešna generacija 2009/10

Uspešna generacija 2009/10

Uspešna generacija 2009/10

Prvu generaciju Preduzetništva činili su najbolji studenti iz čitavog regiona. Iako se u startu znalo da se radi o izuzetnoj generaciji, nije se moglo pretpostaviti da će biti toliko uspešna. Od 24 studenta, koliko ih se upisalo master studije, do sada je čak njih 20 završilo studije, dok su preostala četiri studenta položila sve ispite i prijavilo završni rad.

Ono što posebno raduje je da su studenti generacije 2012/13. iako manji po brojnosti, rešeni da dostignu uspeh prve generacije. Preostaje da vidimo kakve će rezultate postići studenti koja će se upisati ove godine.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži