Septembarski treninzi za preduzetnike

Septembarski treninzi za preduzetnike

4.9.2013.

Sprovodeći misiju podrške preduzetnicima i širenje ideje preduzetništva, generalno, UNESCO katedra za studije preduzetništva organizuje tokom septembra seriju besplatnih treninga u većim gradovima Vojvodine. 

Trening pod nazivom "Organizaciono komuniciranje kao faktor poslovne uspešnosti" održaće se u ponedeljak, 23.9. u 10 časova u prostorijama Poslovnog inkubatora u Novom Sadu (Vojvođanskih brigada 28, sala na spratu).

Zbog tehničkih razloga besplatan trening posvećen Kreativnom rešavanju problema održaće se u prostorijama Poslovnog inkubatora u Novom Sadu, Vojvođanskih brigada 28 (umesto u Somboru, kako je ranije najavljeno), 20. i 27.9. u periodu od 10 do 17h.

Treninzi predstavljaju svojevrsni uvod u novu školsku godinu i pokrivaće teme koje se inače izučavaju na master studijama Preduzetništva, namenjeni su svima koji planiraju da postanu preduzetnici, onima koji to već jesu, kao i svima koji u poslu saradjuju sa njima. 

U ulozi trenera biće nastavnici, saradnici i studenti UNESCO katedre. 

Treninzi će biti održavani po sledećem rasporedu:

  • Kako da rešite svoje poslovne probleme?, 9.9.1013., Zrenjanin,
  • Kako da se pripremimo za poslovni život, 12.9.2013., Novi Sad,
  • Upravljanje preduzetničkih projekata, 19. i 20.9.2013., Subotica,
  • Kreativno rešavanje izazova, 20. i 27.9.2013., Novi Sad i
  • Organizaciono komuniciranje kao faktor poslovne uspešnosti, 23.9.2013., Novi Sad.

Prijavljivanje na sve treninge je obavezno i obavlja se e-mejlom na adresu unescochair@uns.ac.rs ili preko Facebook stranice UNESCO katedre. 

Kako da rešite svoje poslovne probleme?

Trening "Kako da rešite svoje poslovne probleme?" održaće se u ponedeljak, 9.9.2013. sa početkom u 10 časova, u prostorijama Regionalnog centra za društveno-ekonomski razvoj – Banat, Čarnojevićeva 1 u Zrenjaninu. Trening se realizuje uz podršku Regionalnog centra za društveno-ekonomski razvoj - Banat.

Kako da se pripremimo za poslovni život?

Trening "Kako da se pripremimo za poslovni život" održaće se u četvrtak, 12.9.2013. u periodu od 10 do 16 časova, na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu (kabinet 319, F blok). 

O narednim treninzima, uskoro više informacija. 

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži