Bespovratna sredstva za socio-ekonomski razvoj Bačke

Bespovratna sredstva za socio-ekonomski razvoj Bačke

objavljeno 20.3.2012.

Regionalna razvojna agencija Bačka poziva preduzetnike, mala i srednja preduzeća i opštine sa teritorije Bačke da se prijave na konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u 2012.godini. U toku su tri javna poziva za dodelu bespovratnih novčanih sredstava.

Prvi javni poziv odnosi se na dodelu bespovratnih sredstava u okviru mere za sufinansiranje inicijativa jedinica lokalne samouprave za pripremu i sprovođenje projekata u 2012. godini.

Drugi javni poziv odnosi se na dodelu bespovratnih sredstava malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama za jačanje inovativnosti. Ukupno raspoloživa sredstva za sprovoñenje ove mere iznose 50.000.000,00 dinara.

Treći javni poziv odnosi se na podršku malim i srednjim preduzećima koja imaju tendenciju brzog rasta – gazele. Ukupno raspoloživa sredstva za sprovoñenje ove mere iznose 30.000.000,00 dinara.

Svi subjekti sa prostora Bačke koji su zainteresovani da podnesu zahtev za dodelu bespovratnih sredstava po raspisanim javnim pozivima potrebno je da se jave u Regionalnu razvojnu agenciju Bačka koja je akreditovana od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj za sprovoñenje mera podrške. Bliže informacije o raspisanim pozivima mogu se naći na internet stranicama agencije www.rda-backa.rs . Informacije je takođe moguće dobiti putem emaila office@rdabacka.rs ili kontakt telefona 021 557 – 781.

Više informacija možete pročitai ovde

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži