Najavljujemo CRINSS - Međunarodnu konferenciju i B2B kreativnih industrija

Najavljujemo CRINSS - Međunarodnu konferenciju i B2B kreativnih industrija

Najavljujemo CRINSS - Međunarodnu konferenciju i B2B kreativnih industrija

18.6.2013.

CRINSS međunarodna konferencija i poslovni susreti kreativnih industrija održaće se od 12. do 13. septembra 2013. u Novom Sadu. Predstavlja platforma za susrete i povezivanje sa predstavnicima javnih institucija, kreativnih lidera i preduzetnika kao i isticanje ekonomskih vrednosti, potencijala i izazova u kreativnim industrijama. Cilj CRINSS konferencije je da inspiriše povezivanje i saradnju između međunarodnih učesnika koji su aktivni u oblasti kreativnih industrija.

CRINSS je projekat koji se organizuje u okviru razvojne strategije Klastera kreativnih indsutrija Vojvodine i bliske saradnje između članica klastera i ključnih interesnih strana.
Više informacija možete pročitati ovde ».

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži