Najavljujemo dogadjaj "Početak i rast kompanije RT-RK"

Najavljujemo dogadjaj "Početak i rast kompanije RT-RK"
Izvor: http://www.rt-rk.uns.ac.rs

Događaj je zakazan za 20. novembar 2018. od 18 do 20 sati u prostorijama Poslovnog inkubatora Novi Sad.

Druženje sa prof. emeritusom dr Vladimirom Kovačevićem je zakazano za utorak, 20. novembar, u 18h. Učesnici skupa će imati priliku da čuju kako je nastala jedna od najvećih IT kompanija u Novom Sadu RT-RK i to baš od osnivača ove kompanije.

Najavljujemo dogadjaj "Početak i rast kompanije RT-RK"

Kako su najavili organizatori skupa, nakon uvodnog predstavljanja domaće IT scene, od strane prof. dr Šenka, koji je pričao o ranim danima i ključnim akterima u razvoju novosadskog IT-ja, sada će se ova priča čuti i iz drugog ugla, i to od čoveka koji je “zakotrljao prvu grudvu snega” i pokrenuo IT revoluciju.

Pričaće se kako je izgledalo raditi u IT-ju 80-tih i 90-tih godina prošlog veka; saznaće se kako se gradila kompanija koju danas poznajemo kao RT-RK; šta je sve od savremenih gedžeta napravljeno u Novom Sadu, a da to većina ne zna; kojim pravcem se RT-RK danas ide; i još mnogo toga.

Druženje sa prof. dr Kovačevićem je zakazano za utorak, 20. novembar, u 18h. Mesto je otvoreni prostor Poslovnog inkubatora Novi Sad. Broj gledalaca je ograničen, pa prijava obavezna, i može se uraditi preko zvanične meetup stranice događaja.

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži