UNESCO katedra učestvuje u programu Biznis mladih Srbije

UNESCO katedra učestvuje u programu Biznis mladih Srbije

UNESCO katedra učestvuje u programu Biznis mladih Srbije

UNESCO katedra za studije preduzetništva učestvuje već drugu godinu u obučavanju mladih (budućih) preduzetnika u okviru programa Biznis mladih Srbije, koje organizuje Smart koletiv iz Beograda. Petodnevna obuka je održana od 3. do 17. decembra 2014. godine u Vojvođanskom omladinskom centru u Novom Sadu.

Smart kolektiv je 2010. godine, u partnerstvu sa Forumom poslovnih lidera Srbije, pokrenuo program podrške mladim preduzetnicima, obezbeđujući im biznis mentorstvo top menadžera velikih kompanija, koji su im pomagali da razviju poslovanje tokom prvih godina rada. Više od 70% mladih preduzetnika koje su na ovaj način podržali i dalje uspešno posluju. Tokom godina proširivali su oblasti podrške, a 2012. godine sklopili su partnerstvo sa Erste Bankom, koja je za mlade koji žele da pokrenu posao, razvila “Superstep” - kreditnu liniju koja se daje pod povoljnim uslovima. U partnerstvu sa UNESCO katedrom za studije preduzetnistva Univerziteta u Novom Sadu, organizovana je obuke za otpočinjanje posla. 

Više informacija može se pronaći na http://biznismladihsrbije.org/preduzetnici/

USPESI NAŠIH STUDENATA

PROJEKTI

Erazmus za mlade preduzetnike

 

ISKUSTVA STUDENATA

UNESKO Mаster studije dаle su mi priliku dа u Srbiji studirаm nа Engleskom. Preduzetništvo kаo oblаst progrаmа Mаster studijа predstаvljаju novi pristup u nаšoj zemlji, zа štа mislim dа je veomа bitno zа ekonomski rаzvoj Srbije. Tokom kursа, kroz vežbe, stekli smo mnogo prаktičnog znаnjа. Nа krаju Mаster progrаmа nаučili smo kаko bi trebаlo uspešno voditi kompаniju. Sigurnа sаm dа će mi stečeno znаnje pomoći u budućoj kаrijeri. "

Lidiа Jаkuš, dipl. menаdžer

 

  

 

Povežite se sa nama

Pratite nas na svojoj omiljenoj socijalnoj mreži